Εταιρίες αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή του Λιάγκα

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, καθώς μετά την απολογία στην ΕΣΗΕΑ και τις καταγγελίες στο ΕΣΡ, δυο μεγάλοι διαφημιζόμενοι δήλωσαν στο κανάλι ότι αποσύρονται από την εκπομπή.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, οι διαφημιζόμενοι δε θα φύγουν από το κανάλι, αλλά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λόγω της διαχείρισης που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Η μία εταιρία είναι πολυεθνικός κολοσσός με εκατοντάδες γνωστά προϊόντα στην ομπρέλα της, δηλώνοντας εχθές στη διοίκηση του καναλιού ότι αποσύρει τις διαφημίσεις των προϊόντων της.

Όσο για τη δεύτερη είναι ελληνική εταιρία με σπιτικά προϊόντα που επίσης ανακοίνωσε ότι τα αποσύρει από τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες που έφτασαν στα γραφεία του ΕΣΡ κίνησαν τελικά τις διαδικασίες για να συνταχθεί το κατηγορητήριο για την εκπομπή “Μεσημέρι” του Γιώργου Λιάγκα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με αφορμή τη διακωμώδηση της ασέλγειας σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours