Στη διάθεση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη έχει θέσει την παραίτησή της η Κατερίνα Γκαγκάκη και συγκεκριμένα από τη θέση της προέδρου του οργανισμού “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων.

Η παρουσιάστρια και μέλος του πάνελ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε για τη στάση που κράτησαν στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, φέρεται να επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων, προκειμένου να του υποβάλει την παραίτηση της. Εκείνος όμως είχε διαφορετική γνώμη!

Δεν αποκλείεται – σύμφωνα με άλλες πηγές, να μην έκανε δεκτή την παραίτησή της για να μη φανεί ότι λειτουργεί υπό την πίεση των εξελίξεων και των δημοσιευμάτων που ζητούν την καρατόμηση της!

Ανεξάρτητα όμως από τη μικροπολιτική προσέγγιση του θέματος, είναι γεγονός ότι αν η Γκαγκάκη επιμείνει στην παραίτησή της (από την Τεχνόπολη), θα εκτονωνόταν η κατάσταση τόσο για την ίδια, οσο και για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Αφου στην πραγματικότητα (η πράξη της) θα λειτουργούσε καθαρτήρια για όλους! Το ερώτημα όμως είναι επιθυμεί να επιφυλάξει στον εαυτόν της ρόλο Ιφιγένειας;

Πηγή: Enimerosi24

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours