Μέριλ Στριπ: Κάνει «γυμνή» σκηνή στην ταινία «Don’t Look Up» και σοκάρει θεατές και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Την αντίδραση του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Don’t Look Up» Λεονάρντο Ντι Κάπριο προκάλεσε η γυμνή σκηνή της διάσημης ηθοποιού Μέριλ Στριπ που υποδύεται τον ρόλο της προέδρου των ΗΠΑ Τζάνι Ορλίν.

Η πολυσυζητημένη αυτή «γυμνή» σκηνή – την οποία υποδύεται φυσικά κάποια άλλη γυναίκα και όχι η ίδια η Μέριλ Στριπ – έγινε θέμα συζήτησης, όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως ο συμπρωταγωνιστής της Λεονάρντο ντι Κάπριο αντέδρασε γιατί θεωρεί την ηθοποιό ως «βασίλισσα του κινηματογράφου».

Η Μέριλ Στριπ υποδύεται μια πολιτικό η οποία θυμίζει πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία, η οποία επικεντρώνεται γύρω από επιστήμονες που προσπαθούν άκαρπα να πείσουν τους πολίτες πως ο κόσμος θα καταστραφεί λόγω ενός κομήτη. Στην τελευταία λοιπόν σκηνή φαίνεται η πρόεδρος των ΗΠΑ να περπατά χωρίς ρούχα σε ένα παραμυθένιο μέρος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως στη σκηνή αυτή δεν ήταν η Μέριλ Στριπ αλλά μία άλλη γυναίκα.

Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως στην πραγματικότητα έβλεπαν την Μέριλ Στριπ γυμνή. «Δεν χρειαζόταν να δω την Μέριλ Στριπ γυμνή, αλλά η ταινία εξακολουθεί να είναι διασκεδαστική» έγραψε θαυμαστής στο Twitter με έναν άλλο να προσθέτει: «Η Μέριλ Στριπ ήταν γυμνή στο τέλος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα την Στριπ τόσο γυμνή στη ζωή μου».

Ένας ακόμη ανέφερε: «Πρέπει να δεις την Μέριλ Στριπ γυμνή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μπορούσα να δω τα οπίσθια της Μέριλ Στριπ και να γράψω γι’ αυτό. Η ταινία ήταν πραγματικά υπέροχη». «Ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να δω την Μέριλ Στριπ γυμνή. Γαμώτο, η Μέριλ Στριπ γυμνή. Μεγάλο το σοκ» πρόσθεσε ένας ακόμη.

Η αντίδραση του Λεονάντρο Ντι Κάπριο

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν συμφωνούσε με την σκηνή, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να λέει στον Guardian πως ο ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη σκηνή αυτή.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην σκηνή, είπε ο σκηνοθέτης: «Ξέρετε ποιος είχε πρόβλημα με αυτό; Ο Λέο. Ο Λέο απλώς βλέπει την Μέριλ ως βασίλισσα του κινηματογράφου αν και αυτό ίσως να μην είναι ο σωστός όρος, αλλά την θεωρεί ως μια ιδιαίτερη μορφή στην ιστορία του κινηματογράφου. Δεν του άρεσε καθόλου η σκηνή με την Μέριλ Στριπ γυμνή έσω και για ένα δευτερόλεπτο. Μου είπε: ‘Χρειάζεται πραγματικά να το δείξεις αυτό;’. Και του απάντησα πως είναι η πρόεδρος Όρλι και όχι η Μέριλ Στριπ».

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours