Πρόσκληση Συμμετοχής στο Φεστιβάλ «Ανθρώπων Στιγμές»

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ «Ανθρώπων Στιγμές» που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής, τον Φεβρουάριο του 2022, καλεί τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες και ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

 

Συμμετοχή έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν μεμονωμένοι καλλιτέχνες, performers, θεατρικές ομάδες, ομάδες χορού και γενικότερα δημιουργοί των παραστατικών τεχνών. Παράλληλα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή φωτογράφοι καλλιτέχνες καθώς κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται στο φουαγιέ του θεάτρου, διαφορετικές εκθέσεις φωτογραφίας με θέμα Ανθρώπων Στιγμές.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

α. Οι προτάσεις  προς το Φεστιβάλ μπορούν να αφορούν θεατρικές παραστάσεις, θεατρικούς μονολόγους, παραστάσεις παιδικού θεάτρου, χοροθέατρο, stand up comedy και θεατρικό αναλόγιο.

β. Η ελάχιστη διάρκεια θα πρέπει να είναι τριάντα λεπτά (30’) και η μέγιστη ενενήντα λεπτά (90’).

γ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους τρεις (3) τρίωρες πρόβες στο θέατρο. 

δ. Θα μπορούν να αξιοποιήσουν φροντιστηριακά αντικείμενα και σκηνικά του θεάτρου.

ε. Θα έχουν πλήρη φωτιστική και ηχητική κάλυψη από το θέατρο. 

στ. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν εξασφαλίσει γραπτώς τα πνευματικά δικαιώματα του έργου που θα παρουσιάσουν.

ζ. Προθεσμία υποβολής προτάσεων μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022.

 

ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Η καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου Βαφείο-Λάκης Καραλής μαζί με την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ «Ανθρώπων Στιγμές» ορίζουν, ως  βραβείο, για την παράσταση με την υψηλότερη βαθμολογία, την ένταξή της στο ρεπερτόριο του θεάτρου για οκτώ παραστάσεις.

 

Διαδικασία αξιολόγησης των παραστάσεων: 

 

Οι θεατές θα αξιολογήσουν, σε ειδικά έντυπα που θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδό τους στο θέατρο, τις παραστάσεις ή τα δρώμενα που θα παρακολουθούν στο Φεστιβάλ.

Η βαθμολογία των θεατών θα προσμετρηθεί στην τελική απόφαση της επιτροπής.

 

*Οι ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των συμμετοχών. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες και ομάδες που επιθυμούν να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/j7feXDKSJKvycN4Y8

Επίσης, για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε email με τις ερωτήσεις σας στο email επικοινωνίας: festivalstigmes@gmail.com.

 

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ «Ανθρώπων Στιγμές»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours