ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΤΑΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
Την Τρίτη 12 Μαΐου, η καρδιά της προσφοράς χτύπησε στο Conrad Athens The Ilisian. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση, το MDA Ελλάς πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο, σηματοδοτώντας μια από τις πρώτες μεγάλες εκδηλώσεις στο νέο διεθνές τοπόσημο της πρωτεύουσας.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση του πρόδρομου προγράμματος «Υποστήριξη κατ’ οίκον» για τα μέλη του Σωματείου με ALS (Πλαγία Μυατροφική Σκλήρυνση). Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή φροντίδας στα προχωρημένα στάδια της νόσου, ώστε να αποφεύγονται οι νοσηλείες και να διασφαλίζεται η αξιοπρεπής διαβίωση των συνανθρώπων μας που ζουν με ALS.

ΧΑΡΗΣ ΔΑΥΙΔ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ, ΚΛΕΜΕΝΤΕ ΠΙΝΕΔΟ

ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΑΖ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΓΕΛΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΑΚΑ

ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΖΗ, ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΖΑΪΡΑ ΜΟΥΣΤΡΟΥΦΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ
Στο βήμα της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του MDA Ελλάς κα. Βάνα Λαβίδα υποδέχθηκε τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο ο οποίος παρουσίασε το όραμα για το The Ilisian, που δεν αποτελεί απλώς ένα ξενοδοχείο, αλλά έναν προορισμό που ενώνει την ιστορική κληρονομιά του κτιρίου με τη σύγχρονη, δυναμική ανάπτυξη της Αθήνας, στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης.

ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Ο νεαρός σολίστ στο πιάνο
Η βραδιά πλημμύρισε με μελωδίες από τη συγκλονιστική ερμηνεία του διεθνώς αναγνωρισμένου σολίστ, Στέλιου Κερασίδη. Ο νεαρός δεξιοτέχνης ταξίδεψε από τη Μεγάλη Βρετανία αποκλειστικά για την εκδήλωση, προσφέροντας το σπάνιο ταλέντο του και τη στήριξή του στο έργο του MDA.

ΕΜΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, Valerie Mayer (ΒΑΛΕΡΙ ΜΑΓΙΕΡ), ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΑΝΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΑΚΗ
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η χειρονομία υψηλής συμβολικής αξίας από τον διεθνούς φήμης εικαστικό Κώστα Βαρώτσο. Ο δημιουργός προσέφερε το έργο του “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ”, ενισχύοντας έμπρακτα τους σκοπούς του Σωματείου και προσθέτοντας το αποτύπωμα της υψηλής τέχνης στη βραδιά.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ: ATHENS CONRAD THE ILISIAN, KASSIS, MALAMATINA WINERY
Το ΧΟΡΗΓΟ: την εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ μας: COCA COLA 3E, STUDIO PHILOTHEI
Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 2000 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.
Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr
