Η σκευωρία δεν πέρασε: Δεν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός

Μόνο με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες της εξυγίανσης να του κλείσουν το Καραϊσκάκη.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε μια ακόμη προσπάθεια της εξυγίανσης να κρατήσει κλειστό το φαληρικό γήπεδο.

Μια απόφαση άνευ προηγουμένου, που προήλθε έπειτα από αίτημα του αθλητικού δικαστή της Super League και συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας για τον ακριβή χώρο των γεγονότων και που σκόπευσε σε τιμωρία της έδρας των ερυθρόλευκων με 2-4 αγωνιστικές.

Ωστόσο, η προσπάθεια έπεσε στο κενό, καθώς ο Ολυμπιακός όπως ήταν φυσιολογικό απαλλάχθηκε από την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών, παρά μόνο με πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού κ. Χατζησαββάογλου χειρίστηκε εξαιρετικά την υπόθεση, ενώ το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League έκρινε με νηφάλιο τρόπο και αποφάσισε απονέμοντας δικαιοσύνη. Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα τιμωρηθούν μόνο με 5000 ευρώ πρόστιμο, που ήταν και η αρχική ποινή και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά με κόσμο από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες της εξυγίανσης για το αντίθετο.

Πηγή:in.gr

About Post Author

More From Author

+ There are no comments

Add yours