Συγκλονιστική η Ευδοκία Ρουμελιώτη – Τι αποκάλυψε για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε;

Για την συγκλονιστική ιστορία ζωής που πέρασε και την πικρή γεύση που της άφησε η υιοθεσία ενός παιδιού μίλησε για πρώτη φορά η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» η γνωστή ηθοποιός έκανε μια κατάθεση ψυχής και συγκίνησε.

Πως μπήκε στη ζωή της ο μικρός Mάριος με τα πολλαπλά προβλήματα υγείας; Τι ήταν εκείνο που τους έκανε να αποφασίσουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς του και γιατί δεν προχώρησε ποτέ η ολοκλήρωση της υιοθεσίας. Η ηθοποιός περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο όταν πήραν από την οικογένεια της τον μικρό Μάριο ύστερα από 3,5 χρόνια δηλώνοντας πως καταρρακώθηκε ψυχολογικά.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας.

Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Πηγή:tlife.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours