Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε πάρτι ενώ είχε κορονοϊό

Το χλιδάτο πάρτι με τα πυροτεχνήματα που έγινε εστία διασποράς κορονοϊού

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας είναι η φοιτήτρια που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, δεν το γνώριζε κι έκανε το πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έδωσε το «παρών» μεγάλος αριθμός ατόμων. Η νεαρή κοπέλα, επέστρεψε με έκτακτη πτήση από το Λονδίνο στην Σόφια της γειτονικής Βουλγαρίας και πέρασε οδικώς τα σύνορα για να φτάσει στον προορισμό της, που ήταν η πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Της έγινε αυστηρή σύσταση να παραμείνει σε καραντίνα, κάτι που ισχύει για όσους εισέρχονται στην Ελλάδα, καθώς προερχόταν από χώρα που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διασποράς του κορονοϊού, όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα η Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο, δεν τήρησε τον 14ήμερο κατ’ οίκον εγκλεισμό και σ’ αυτό το διάστημα έκανε το πάρτι στον κήπο της βίλας της εύπορης οικογένειας. Εχουν γίνει πάρα πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες στο πάρτι κι αναμένονται τα αποτελέσματα των 30 και περισσοτέρων τεστ που υποβλήθηκαν τα άτομα αυτά, αλλά κι άλλοι, που ήρθε σε επαφή μαζί τους η κοπέλα, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο εξοχικό της οικογένειας στην Χαλκιδική στο οποίο έκανε κι ολιγοήμερες διακοπές.

Η φοιτήτρια ήταν ασυμπτωματική όταν εισήλθε στη χώρα. Ωστόσο στη συνέχεια παρουσίασε συμπτώματα κι αποφάσισε να υποβληθεί σε έλεγχο, καθώς είχε υψηλό πυρετό και βήχα που επέμενε. Απεδείχθη τελικά ότι είχε προσβληθεί από την Covid-19. Η κοπέλα, είχε ιατρική φροντίδα, νοσηλεύτηκε για λίγο κι αποθεραπεύτηκε πλήρως. Ο έλεγχος δεν αφορά την ίδια, αλλά τις επαφές της κι όπως φαίνεται είναι πολλές και γι αυτό υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Ως εκ τούτου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την ιχνηλάτηση των επαφών της και καταβάλλεται προσπάθεια να περιοριστεί ο κύκλος.

Πώς έγινε γνωστή η ιστορία του χλιδάτου πάρτι στη βίλα στο Πανόραμα

Οπως αποκάλυψε το Open TV κι ο Χρήστος Νικολαΐδης, η φοιτήτρια γόνος εύπορης οικογένειας της πόλης, επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της κι αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος, που αποτελείτο κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι ως επί το πλείστον ανήκουν στην ελίτ της πρωτεύουσας της Μακεδονίας. Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα, δεν μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών, ως όφειλε.

Ετσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα, είναι αρκετά (σ.σ.: ο ακριβής αριθμός τους διαφέρει) κι έχει δοθεί εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον ΕΟΔΥ για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

https://youtu.be/P6SQxWwpitU

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours