«Δεν άκουσα; Πώς είπατε; Ορίστε;»! – Η αντίδραση της υφυπουργού Δ.Μιχαηλίδου για το πάρτι με το χοιρινό στα Διαβατά (vid)

Η απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ να φυλακίζονται οι πολίτες που τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε παράνομους μετανάστες, η απειλή του βουλευτή του ίδιου κόμματος Δ.Βίτσα «να τιμωρήσουν οι δημοκρατικοί πολίτες» τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες στα μπάρμπεκιου και η κόντρα στο εσωτερικό της ΝΔ, για το θέμα έχουν ξεφύγει από κάθε λογική, αλλά υπάρχουν και οι «θαρραλέα» στελέχη της κυβέρνησης που απλά… ξεροβήχουν στην σχετική ερώτηση ή κάνουν πώς δεν ακούν.

Μετά την τοποθέτηση Κυρανάκη, Πλεύρη και Μπογδάνου που μίλησαν για αναφαίρετο δικαίωμα των διοργανωτών και το άδειασμά τους από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον κυβερνητικό εκρπόσωπο Σ.Πέτσα, ήρθε και η σειρά της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου να τοποθετηθεί.

Μόνο που η υφυπουργός… έκανε πώς δεν καταλάβαινε το ερώτημα των δημοσιογράφων, οπότε η συνεννόηση ήταν δύσκολο να γίνει.

Δείτε στο 8:57 την απίθανη αντίδραση της κ. Μιχαηλίδου..

Πηγή:pronews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours