Γιατί ο Μητσοτάκης εκνευρίστηκε με τη Γκάγκα – Δείτε το βίντεο από την επίσκεψή του στο «Σωτηρία»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Η Μίνα Γκάγκα προσπάθησε να πει κάτι, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε τον τόνο της φωνής του, έτσι ώστε να τη διακόψει. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την επίσκεψή τους στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Αυτό θα πρέπει να θυμάται στο εξής η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, όταν επιχειρήσει ξανά στο μέλλον να διακόψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν μιλάει.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε προχθές, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, το νοσοκομείο «Σωτηρία», συνοδευόμενος από την κ. Γκάγκα και τον Θάνο Πλεύρη, προκειμένου να ευχαριστήσει στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την καθημερινή «μάχη» που δίνουν κατά του κορονοϊού και να τους ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

Λίγο πριν φύγει είχε μια μικρής διάρκειας κουβέντα με κάποιους από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείου.

Τη στιγμή, λοιπόν, που μιλούσε για τη μετάλλαξη Ομικρον και τις έρευνες που δείχνουν ότι έχει μάλλον χαμηλότερη νοσηρότητα σε σχέση με τις άλλες μεταλλάξεις του κορονοϊού, η Μίνα Γκάγκα προσπάθησε να πει κάτι. Και λέμε προσπάθησε γιατί τελικά δεν τα κατάφερε. Και τις δύο φορές που θέλησε να συμπληρώσει κάτι πάνω σε αυτά που έλεγε ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε τον τόνο της φωνής του, έτσι ώστε να τη διακόψει.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours