Φαίη Μπακογιώργου: Τη χτυπούσαν και την εξέδιδαν – Τα βασανιστήρια που υπέστη από τη μητέρα και την αδερφή της

Έναν ατέλειωτο εφιάλτη ζούσε στα χέρια της μητέρας της, της αδερφής της και της σπιτονοικοκυράς της η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Αττικής.

Η 23χρονη είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη στις αρχές Οκτωβρίου του 2021, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Η ταυτοποίηση της σορού της κοπέλας καθυστέρησε πολύ και έγινε από συγγενικό της πρόσωπο στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Η σορός της είχε εντοπιστεί περίπου 500 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της και μία ακόμη γυναίκα ηλικιωμένη, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι και απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης.

Ο εφιάλτης που ζούσε η 23χρονη

Ο πατέρας της 23χρονης, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος της, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε. Μάλιστα κατέθεσε σχετική μήνυση ενώ ζήτησε και τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή. Ακολούθησε έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών με τα αποτελέσματα να είναι σοκαριστικά καθώς, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, πίσω από τον θάνατο της άτυχης κοπέλας κρύβονται οι δικοί της άνθρωποι, αυτοί που κανονικά θα έπρεπε να την φροντίζουν και να την προσέχουν.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως τόσο η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης όσο και η ίδια της η αδερφή την κακοποιούσαν συστηματικά, την ξυλοκοπούσαν, την έβριζαν, την απειλούσαν και την ανάγκαζαν να επαιτεί.

faih2
Μώλωπες και εμφανή σημάδια κακοποίησης στο σώμα της 23χρονης
faih3
Φωτογραφία με έντονα σημάδια στο πρόσωπο από ξυλοδαρμό

Μάλιστα, κατά την επαιτεία, οι δύο γυναίκες την συνόδευαν, πότε η μία και πότε η άλλη, προκειμένου να σιγουρευτούν πως η «δουλειά» γίνεται σωστά. Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 57χρονη σπιτονοικοκυρά, εκτός από την επαιτεία, την εξανάγκαζε να εκδίδεται κανονίζοντάς της ερωτικές συναντήσεις έναντι αμοιβής.

Επιπλέον, σύμφωνα με καταθέσεις ενοίκων της πολυκατοικίας που φιλοξενούνταν η 23χρονη, η σπιτονοικοκυρά φέρεται να χτυπούσε και τα ανήλικα παιδιά της Φαίης χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο αντικείμενο.

Εδώ να σημειωθεί πως ενώ η 23χρονη πέρναγε τα πάνδεινα, η μητέρα της βρισκόταν μπροστά σε όλα τα βασανιστήρια να κάνει το παραμικρό ώστε να τα εμποδίσει.

faih
Φωτογραφία της Φαίης πριν από την κακοποίηση

protothema.gr

About Post Author