Τι απαντά η Ειρήνη Στεριανού στους ηθοποιούς που την κατακρίνουν για το υποκριτικό της ντεμπούτο;

Πριν λίγες ημέρες, η Ειρήνη Στεριανού ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Μετά την κυκλοφορία της είδησης, οι ηθοποιοί Θοδωρής Ρωμανίδης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γκέλυ Γαβριήλ κατέκριναν την επιλογή της, μέσα από τα social media.

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης, για παράδειγμα, έγραψε: «Συνάδελφοι ας αλλάξουμε επιτέλους επάγγελμα. Μειονότητα θα καταντήσουμε σιγά – σιγά!!» ενώ ο Σπύρος Μπίμπιλας αναφέρει: «Ζουμε τον απολυτο πατο..οι ηθοποιοι ταπεινωνονται να παιζουν αναγκαστικά με ασχετους τηλεαστερες κ.μάλιστα με ψιχία.. Αλλους τους παιρνουν απο ακροασεις για τα ματια του κόσμου..Καλά να παθουμε αφου δεν οργανωνόμαστε….»

Για τις αναρτήσεις των ηθοποιών και τα επικριτικά σχόλια, η Ειρήνη Στεριανού είπε στην «Espresso».

«Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα όλοι τους, όπως σέβομαι και την άποψη τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός.

Η υποκριτική είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω ξεκινήσει μαθήματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ηθοποιός. Όσο για την επιλογή μου να παίξω στη σειρά, δεν εξαρτήθηκε μόνο από μένα, ήταν και επιλογή του σκηνοθέτη και των υπόλοιπων συντελεστών.

Πηγή:nooz.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *