Αλάσκα: Εγκατέλειψαν βρέφος μέσα σε κουτί – Συγκλονίζει το γράμμα

Μία απεγνωσμένη μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος που έφερε στον κόσμο μέσα σε ένα κουτί στην Αλάσκα. Μέσα σε αυτό βρισκόταν και ένα σημείωμα από την απεγνωσμένη μητέρα, η οποία εξηγούσε σε αυτό ότι δεν μπορεί να ταΐσει το παιδί της.

Οι αστυνομικοί, απαντώντας σε μια κλήση για ένα εγκαταλελειμμένο μωρό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρήκαν το άτυχο βρέφος.
Οι θερμοκρασίες την ημέρα εκείνη ήταν πολύ χαμηλές, ενώ το μωρό βρήκε η κάτοικος του Φέρμπανκς, Ρόξι Λέιν, η οποία ανάρτησε ένα βίντεο στα social media με το σημείωμα και το παιδί, το οποίο είχαν σκεπάσει με κουβέρτες.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με», έλεγε στην αρχή του το γράμμα. «Γεννήθηκα σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 06:00 το πρωί. Γεννήθηκα 12 εβδομάδες πρόωρος. Η μητέρα μου ήταν έγκυος 28 εβδομάδων όταν με γέννησε. Οι γονείς μου και οι παππούδες μου δεν έχουν φαγητό ή χρήματα να με μεγαλώσουν. ΠΟΤΕ δεν ήθελαν να το κάνουν αυτό σε εμένα», αναφέρεται.
«Η μητέρα μου είναι τόσο λυπημένη που το κάνει αυτό. Σας παρακαλώ πάρτε με και βρείτε μου μια οικογένεια που θα με αγαπά. Οι γονείς μου εκλιπαρούν όποιον με βρει. Το όνομά μου είναι Teshawn».

Το μωρό μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τις αρχές.

Η γυναίκα που βρήκε το βρέφος μέσα στο κουτί κοντά στο σπίτι της έγραψε στην ανάρτησή της: «Επεξεργάζομαι τα συναισθήματά μου όλη μέρα και σκέφτομαι τα διαφορετικά σενάρια και τους λόγους γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να έχει συμβεί».

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours