Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Γιώργο Λιάγκα: «Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους» (vid)

“Έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση και παίρνουν άλλη διάσταση”.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν συναντηθεί στο παρελθόν στα δικαστήρια, μετά από σχόλια που είχαν γίνει στο Πρωινό για την παρουσιάστρια. Το δικαστήριο είχε βγάλει απόφαση εναντίον του Γιώργου, ο οποίος θα έπρεπε να δώσει ένα χρηματικό ποσό στην Κωνσταντίνα. Ο παρουσιαστής μίλησε πριν από μερικές μέρες για το γεγονός…

 

Σήμερα ήρθε η στιγμή να μιλήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Χάρηκα για την τοποθέτηση του Γιώργου και θέλω να τον ευχαριστήσω που το είπε δημόσια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν είχαμε τίποτα, ουσιαστικά, να χωρίσουμε και δεν το έκανα για λόγους οικονομικούς. Απλά, όπως όλοι μας, έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση και παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν το λες σε μια παρέα. Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν, τελείωσε. Δεν είχα κάποιο όφελος να του πάρω χρήματα και θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάντοτε κακά χρήματα, δεν έχει κανένα νόημα. Του είπα ότι «Εμένα μου αρκεί που το κατάλαβες, που τελείωσε».

«Είμαστε και γείτονες, τον βλέπω. Κάποια πράγματα τα έχω μετανιώσει, δεν θα τα έκανα. Μπορεί να μην το τράβαγα, αλλά δεν ξέρεις και πως σε βρίσκει ένα γεγονός στη ζωή σου», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours