Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η τελευταία τους κοινή δημόσια έξοδος

Χώρισαν ύστερα από 10 χρόνια γάμου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός που παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα, αποφάσισαν να ξεχωριστούς χωριστούς δρόμους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέχρι και πριν από λίγους μήνες συνεργαζόντουσαν στην πρωινή εκπομπή του Star “Στην Φωλιά των Κου-Κου”, μέχρι που ο ηθοποιός ανακοίνωσε on air την αποχώρησή του.

Ήταν στις 5 Μαΐου όταν ο Κρατερός Κατσούλης έκανε την ανακοίνωση-βόμβα πως αποχωρεί από την ψυχαγωγική εκπομπή. Ο ίδιος τότε ανέφερε πως η αποχώρησή του οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη “Φωλιά των Κου Κου” ο Κρατερός Κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Οι αποκαλύψεις για την ασθένεια  του ηθοποιού

Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».Μάλιστα, μετά την ομιλία του Κρατερού Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και με κλάματα στα μάτια, μίλησε για την αποχώρηση του πρώην συζύγου της από τη “Φωλιά των Κου Κου” και το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους συνυπήρξαν τηλεοπτικά μέχρι τις αρχές Μαΐου στη «Φωλιά των Κου Κου». Πότε όμως πραγματοποίησαν την τελευταία τους δημόσια κοινή έξοδο, εκτός τηλεοπτικών πλατό;

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν εμφανιστεί μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» στο θέατρο Ζίνα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2019.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Αυτή ήταν η τελευταία κοινή δημόσια  εμφάνισή τους | fthis.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours