Κάτια Νικολαΐδου: «Πńγαινα καραφλń στα γυρίσματα και έβαζα περoύκα» – Όσα δήλωνε για την μάχn της με τον καρκiνο

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης 8/11.

Η Κάτια Νικολαϊδού είχε μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την περιπέτεια της υγεία της, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να αποστασιοποιηθεί  από τα media.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν η ηθοποιός σε πρωινή εκπομπή του Mega είχε εξομολογηθεί: «Όταν σου συμβαίνει, είναι ένα πράγμα τελείως διαφορετικό από το να το συζητάμε. Δεν μπορώ να στο μεταφέρω. Θέλω να σου πω, όμως, ότι εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα σε αυτή την ιστορία. Είπα “ό,τι θέλει ο Θεός θα αποφασίσει”, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω. Είπα ότι θα το παλέψω με όση δύναμη έχω. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αλλά πιστεύω πολύ και σε μένα. Το βοήθησα, το έσπρωξα προς τα εκεί.

Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, καταλαβαίνεις; Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν, αλλά ότι κάποιες φορές όλο αυτό σε παίρνει από κάτω. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα να το παλέψω. Άλλες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα αυτή», δήλωνε για την πρώτη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

«Τότε έκανα και σίριαλ, το “Θα Σε Δω Στο Πλοίο” και ήμουν και στο Εθνικό Θέατρο. Γενικώς δεν σταμάτησα να δουλεύω. Με στήριξε πολύ η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, αλλά και ο χώρος. Τους χρωστάω ένα τεράστιο “ευχαριστώ”. Ένιωθα ζωντανή, υπήρχα. Πήγαινα κανονικά στα γυρίσματα, καραφλή και έβαζα την περουκίτσα μου.

Κάναμε γυρίσματα στη Σαντορίνη και κυκλοφορούσα βαμμένη με την περούκα και θυμάμαι βγαίνει ένας κύριος από ένα χρυσοχοείο και λέει: “Κορίτσι μου, βγάλε την περούκα! Είσαι πιο ωραία καραφλή”», είχε δηλώσει η Κάτια Νικολαϊδού στην ίδια συνέντευξη.

About Post Author