Γιώργος Τράγκας: «Ίλιγγος» από την περιουσία του – Ξεπερνά τα 100 εκατ. € η περιουσία

Η αποκάλυψη περί μεταφοράς πολλών εκατομμυρίων ευρώ λίγο πριν ανοίξει η διαθήκη του Γιώργου Τράγκα.

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν δύο ημέρες η ιδιόχειρη διαθήκη που έκανε ο Γιώργος Τράγκας στο Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια. Τα ακίνητα όπως και τα μετρητά που αναφέρονταν στη διαθήκη του δημοσιογράφου προκάλεσε πολλά ερωτήματα για το συνολικό ύψος της περιουσίας του.

Η απάντηση στο ερώτημα δόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα αποτιμάται κοντά στα 100 εκατ. ευρώ», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να επισημαίνει στη διαθήκη, ότι δεν θέλει να υπολογιστούν σε αυτήν περιουσιακά στοιχεία που είχε δωρίσει εν ζωή στον γιο του Γιάννη και τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, στα οποία δικαιωματικά ο Φρέντι θα μπορούσε να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο.

«Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες το τελευταίο διάστημα έγινε μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον λογαριασμό ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και γι’ αυτό πιθανόν να αργήσαμε να μάθουμε την ύπαρξη της διαθήκης. Εικάζω ότι είναι γι’ αυτό τον λόγο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα το διαψεύσω σίγουρα και μπορώ να σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Καρρά κατέθεσε τη διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό άρα γνώριζε την ύπαρξή της», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας, αναφέροντας στη συνέχεια:

«Υπάρχει πληροφορία ότι η κυρία Καρρά μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Μαϊάμι».

Αποκάλυψη βόμβα απο τον Πάρη Κουρτζίδη: «Υπάρχη Πιθανότητα ύπαρξης κι άλλης διαθήκης»

Leave a Reply

Your email address will not be published.