Γιώργος Λέφας για Φιλιππίδη: «Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός του για να βγω και να πω ότι δεν τα έκανε ο Πέτρος»

Γιώργος Λέφας (Copyright: NDP)

Ο Γιώργος Λέφας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους, αλλά και για τον ηθοποιό που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

«Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου “λέγε, λέγε” και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται» είπε ο Γιώργος Λέφας στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;».

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *