Τέλος από τον Ολυμπιακό με απόφαση Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Τα νούμερα μπορεί να μην φαντάζουν εντυπωσιακά, αλλά η πρόοδος είναι τεράστια

Χαμόγελα φέρνει στον Ολυμπιακό η παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στη Λεγανιές. Ο Σέρβος εξτρέμ παραχωρήθηκε στην ισπανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ενώ στη συμφωνία τοποθετήθηκε και ρήτρα αγοράς ύψους 1.800.000 ευρώ, βάσει των όσων ανέφεραν ρεπορτάζ από την Ισπανία. Μέχρι στιγμής ο Ραντζέλοβιτς μοιάζει να… ξαναγεννήθηκε στην πρώην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, όπου έχει κερδίσει φανέλα βασικού με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, έχει ήδη προλάβει να πετύχει δύο γκολ και να δώσει μια ασίστ σε συνολικά 11 εμφανίσεις. Τα νούμερα μπορεί να μην φαντάζουν εντυπωσιακά, αλλά για έναν παίκτη που την περυσινή σεζόν δεν σκόραρε ούτε μια φορά σε 35 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, η πρόοδος είναι τεράστια!

Πατάει ξανά στα πόδια του

Όπως διαβάζουμε στο sportdog, ο 24χρονος άσος αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του, γιατί στο Λιμάνι ο ταχύτατος εξτρέμ δεν είχε πρόβλημα μόνο αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό, καθώς λέγεται ότι επηρεαζόταν αρνητικά από καταστάσεις. Βεβαίως είναι πολύ μεγαλύτερες οι απαιτήσεις στο επίπεδο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός σε σχέση με τη La Liga 2, όμως το γεγονός ότι η βελτίωση του Ραντζέλοβιτς είναι εμφανής, δείχνει ότι η απόφαση να παραχωρηθεί ως δανεικός το καλοκαίρι ήταν σωστή.

Αν ο Σέρβος συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται η Λεγανιές να καλύψει το buy-out του και ο Ολυμπιακός να έχει οικονομικό κέρδος από έναν παίκτη που απογοήτευσε την περσινή σεζόν. Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, οι καλές εμφανίσεις του Ραντζέλοβιτς μπορεί να φέρουν άλλη πρόταση για την αγορά του είτε από την Ισπανία είτε από αλλού. Και φυσικά, αν ο 24χρονος άσος δεν πωληθεί αλλά επιστρέψει βελτιωμένος και διεκδικήσει θέση στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κερδίσει ξανά έναν παίκτη, στον οποίο εξακολουθεί να πιστεύει και να υπολογίζει αγωνιστικά.

Πηγή: alphafreepress.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours