Έπαιξε μόλις 17 λεπτά: Αυτή είναι η εξήγηση για τα 215.000 ευρώ της πρωτοχρονιάτικης εμφάνισης του Σάκη Ρουβά

Το 2022… μπήκε με Σάκη.

Ήταν το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών στη χώρα- του κορωνοϊού εξαιρουμένου, φυσικά, καθώς τα κρούσματα τις τελευταίε πέντε ημέρες εκτοξεύτηκαν, ξεπερνώντας τις 40.000 σε ένα 24ωρο: η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να πληρώσει σχεδόν 215.000 ευρώ στον Σάκη Ρουβά (και τον σκηνοθέτη και τους μουσικούς, καθώς επίσης και όσους «έστησαν» το σόου) για να εμφανιστεί λιγότερα από 20 λεπτά στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία στον Λυκαβηττό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Το ποσό θεωρήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σχεδόν… εξωπραγματικό, καθώς μιλάμε για μια εμφάνιση μετά βίας πάνω από 15 λεπτών, χωρίς κόσμο, μάλιστα, λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Έπαιξε μόλις 17 λεπτά: Αυτή είναι η εξήγηση για τα 215.000 ευρώ της πρωτοχρονιάτικης  εμφάνισης του Σάκη Ρουβά (Vid) - Instanews.gr

Την συναυλία, εν τέλει, παρακολούθησαν οι… κλούβες των ΜΑΤ που είχαν τοποθετηθεί από νωρίς στον περιβάλλοντα χώρο της σκηνής, καθώς υπήρχαν έντονες φήμες περί γιαουτώματος του πασίγνωστου καλλιτέχνη, με το trend #cancel_rouvas ν’ ανεβαίνει στην κορυφή του twitter.

 

Η συναυλία έγινε, πάντως, κανονικότατα, με τον Σάκη να τραγουδάει ορισμένα από τα πιο γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στ’ αγγλικά, πριν πει στα ελληνικά ένα καινούργιο δικό του και καλέσει στην σκηνή των δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την αυγή του 2022.

Το μεγάλο ερώτημα, ωστόσο, παρέμεινε: για ποιο λόγο το σόου κόστισε τόσο πολύ, δεδομένης της περιορισμένης διάρκειάς του;

«Το καλλιτεχνικό θέαμα ήταν μοναδικό. Υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών», σχολίασαν σχετικά σχετικά οι υπεύθυνοι για την παραγωγή της παρουσίας του Ρουβά στον Λυκαβηττό. Εξ ου και τα 215.000 ευρώ.

Τα σχόλια δικά σας…

About Post Author

+ There are no comments

Add yours