Τι θα έλεγες να γελάσουμε με την καρδιά μας μετά από όσα… απείρου κάλλους περάσαμε με την καραντίνα και εξακολουθούμε να ζούμε στην εποχή του κορονοϊού; Σου έχω… λύση!

Η Εταιρεία Θεατρικών Παραγωγών «Μέθεξις», θα παρουσιάζει το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στο θερινό Χυτήριο την παράσταση «Η Ζωή μετά» του Αρκά. Μετά από την επιτυχημένη της πορεία στο θέατρο Ριάλτο, ξεπηδούν με νέες σελίδες των λατρεμένων κόμικς του Αρκά και ζωντανεύουν μ’ ένα γερό θίασο: τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, τον Χρήστο Τριπόδη και τον Δημήτρη Αγορά, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης

Η “Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης”, οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ” πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση “Ζωή Μετά”, που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο σε μια εποχή που το έχουμε απόλυτη ανάγκη!

Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

Στην παράσταση “Η Ζωή Μετά”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Πρωταγωνιστούν : Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.

Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά : Λία Ασβεστά

Κουστούμια Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης

Παραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ, Χρήστος Τριπόδης

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours