Ζώδια εβδομάδας 8 έως 14/6 από την Άντα Λεούση

Στις 11 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους.

Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό. Στις 13 ο Άρης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας δίνει έμπνευση, αυξάνει τη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία σας.

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεση και η ετοιμότητά σας, θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει. Ανανεώστε κάθε τι που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γεμίσει ευφορία η συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά. Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώνατε. Μια απόφαση από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει, αν εσείς δεν το θέλετε πραγματικά. Εάν δείτε πως ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό σας τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδιά σας σχεδόν σε όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Παράλληλα, θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια που το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δε θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το όλο κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις. Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα πρέπει και τους κανόνες που θέλετε, μια που τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιοδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο, μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση. Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας. Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας. Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις.

ΙΧΘΥΣ: Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, προκειμένου να σπάσετε τους φραγμούς, αλλά και να υπερβείτε τα εμπόδια. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και να είστε και ο εαυτός σας.

Πηγή:allyou.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours