Η δουλειά των ονείρων σας: Εταιρεία πληρώνει 1.650 ευρώ για να κοιμάστε σε 5άστερο ξενοδοχείο

Εάν ψάχνετε για τη δουλειά των ονείρων σας, τότε η παρακάτω αγγελία ίσως είναι αυτό που ζητάτε. Ένας ιστότοπος προσλαμβάνει ανθρώπους απλά για να κοιμούνται.

Η εταιρεία Sleep Standards ασχολείται με την παροχή συμβουλών ύπνου και πραγματοποιεί κριτικές προϊόντων που βοηθούν στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

Στο πλαίσιο της τελευταίας της έρευνας, η εταιρεία αναζητά κάποιον να τη βοηθήσει να «μάθει περισσότερα για την επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων στην ποιότητα του ύπνου».

Με λίγα λόγια ο ρόλος που θα κληθείτε να αναλάβατε εάν πάρετε τη δουλειά είναι να κοιμηθείτε για πέντε νύχτες σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Όσο για τα μέρη, αυτοί περιλαμβάνουν ακόμη κι ένα 5άστερο ξενοδοχείο, ενώ ο τυχερός υπναράς θα πάρει ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του και 2.000 δολάρια(περίπου 1.650 ευρώ).

«Εάν σας επιλέξουμε, θα σας στείλουμε να κοιμηθείτε κάθε βράδυ και σε διαφορετικό μέρος. Σε κάθε ένα από τα διαφορετικά περιβάλλοντα θα ρυθμίσουμε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, που πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου σας» αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπό της.

Εάν ενδιαφέρεστε λοιπόν να κοιμάστε και κάποιος να σας πληρώσει γι’ αυτό, τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση μέχρι τις 30 Μάρτη ΕΔΩ.

Πηγή:sputniknews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *