Tα χειρότερα φαγητά που έχουν σερβιριστεί ποτέ σε αεροπλάνα

Βρετανικό site αποκαλύπτει τα πιο fail μενού των αιθέρων

Με το φαγητό στο αεροπλάνο έχουμε κάποιους ενδοιασμούς, καθώς συχνά η γευστική εμπειρία δεν αποδεικνύεται και η καλύτερη. Αν ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω περιπτώσεις πάλι, θα διαπιστώσετε ότι μερικές φορές μπορεί το φαγητό εν πτήση να είναι χάλια και οπτικά.

Ειδικότερα, το βρετανικό site «Which?» το οποίο συγκεντρώνει εμπειρίες καταναλωτών και δίνει χρήσιμες συμβουλές αγορών, δημοσίευσε πρόσφατα 11 φωτογραφίες από τα χειρότερα φαγητά που έχουν σερβιριστεί σε αεροπλάνο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και σε ποια αεροπορική εταιρεία αντιστοιχεί το καθένα. Τις φωτογραφίες έχουν τραβήξει επιβάτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και οι εικόνες θα σας κάνουν να το σκεφτείτε πολλές φορές πριν δεχθείτε ξανά γεύμα εν πτήση.

Ιρλανδικό πρωινό – Ryanair

Ο επιβάτης της Ryanair Billy Shearer, παρήγγειλε το Ιρλανδικό πρωινό κατά τη διάρκεια πρωινής πτήσης και όπως ο ίδιος περιέγραψε στη συνέχεια, έλαβε «μια τερατουργία» από πανιασμένη βάφλα πατάτας, ζαρωμένα μανιτάρια και παγωμένο λουκάνικο.

Πρωινό – SpiceJet

Μία ακόμη δυσάρεστη πρωινή εμπειρία, περιγράφει και ο επιβάτης της SpiceJet Nick Avery, που βρήκε μέσα στον δίσκο του ομελέτα, λουκάνικα, hash brown (σαν τηγανίτες πατάτας), κρουασάν και νερό. Και ενώ φαινομενικά μοιάζουν αρκετά για να χορτάσει κάποιος ο ίδιος δεν εντυπωσιάστηκε ούτε από τη γεύση ούτε από την εικόνα τους, σχολιάζοντας ειρωνικά ότι «η γεύση τους ήταν τόσο καλή όσο φαινόταν».

Βρετανικό πρωινό – British Airways

Το πρωινό πρέπει να είναι το χειρότερο γεύμα εν πτήση, γιατί υπήρχε και άλλη φωτογραφία, αυτή τη φορά με βρετανικό πρωινό, που όπως δήλωσαν αρκετοί επιβάτες στο Which? δεν τους άρεσε καθόλου. Πιθανότατα η αιτία είναι ότι αντί για αβγά τηγανητά περιλαμβάνει κάτι που μοιάζει με scrambled eggs.

Κοτόπουλο με πουρέ – Norwegian Airlines

Πείτε αλήθεια, πιο πολύ σούπα με κοτόπουλο θυμίζει αυτό το πιάτο παρά κοτόπουλο με πουρέ. Ο λόγος, η απίστευτη ποσότητα σάλτσας που έχει διαλύσει τον πουρέ, κάνοντας τον συγκεκριμένο επιβάτη να χαρακτηρίσει το πιάτο «χυλό».

Μπαγκέτα – Norwegian Airlines

Εξίσου απογοητευτική βρήκαν και την μπαγκέτα της Norwegian Airlines, καθώς θεώρησαν λιγοστή τη γέμιση της από γαλοπούλα, ελβετικό τυρί και μία μικρή ποσότητα βουτύρου στο ψωμί.

Μπιργιάνι κοτόπουλο – British Airways

Μπορεί να νομίζετε ότι στη Business Class οι επιβάτες τρώνε καλύτερα, ωστόσο αυτή η φωτογραφία θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Which, ο επιβάτης David Ball το πιάτο του περιελάμβανε «ένα κομμάτι ξερό κοτόπουλο, ένα κομμάτι νεκρού και καμένου κουνουπιδιού και μία κουταλιά από λασπωμένο και παραψημένο ρύζι. Απαίσιο!»

Ομελέτα – British Airways

Ο ίδιος επιβάτης, στην επιστροφή του ταξιδιού του επίλεξε premium economy θέση, ωστόσο πάλι το φαγητό τον απογοήτευσε. Ναι, όσο και αν δεν φαίνεται, το φαγητό στη φωτογραφία είναι ομελέτα και όπως αναφέρει ο επιβάτης «η γεύση της ήταν ακριβώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία -αηδιαστική».

Μοσχάρι με ψητά λαχανικά και πουρέ πατάτας – British Airways

Αν λάβουμε υπόψη των αριθμών των φωτογραφιών που αντιστοιχούν στην British Airways, σε αυτό το δημοσίευμα τότε ή πρέπει να υποθέσουμε ότι ανταγωνιστές προσπαθούν να δυσφημίσουν τα γεύματα της ή ότι η εταιρεία έχει σοβαρό πρόβλημα στο να ικανοποιήσει τους επιβάτες της. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε άλλο ένα γεύμα από την premium economy θέση, με μοσχάρι με ψητά λαχανικά και πουρέ πατάτας, που ο επιβάτης χαρακτήρισε «παραψημένο και καμμένο στις άκρες».

Πηγή:e-daily.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours