ΠΑΟΚ: «Η πρακτική του Ολυμπιακού και η ασυλία που απολαμβάνει, οπλίζει τους εγκληματίες»

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΟΚ απάντησε στην επίθεση του Ολυμπιακού, θυμίζοντας τις τελευταίες επιθέσεις εις βάρος διαιτητών, ενώ τόνισε πως «η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος»

ΗΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, πήρε θέση στα όσα ανέφερε ο Ολυμπιακός, καταγράφοντας αρχικά όλα τα πρόσφατα περιστατικά επιθέσεων σε διαιτητές, για τα οποία τονίζει πως θα πρέπει να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί, ενώ υπενθύμισε το τι συνέβη στο πρόσφατο ΔΣ της Super League και την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» που «καταδικάστηκε από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων». Στην ανακοίνωσή της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σημειώνει:

«Η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις εναντίον του διαιτητή κ. Ευαγγέλου– που όλως τυχαίως δεν καταδικάζει ο ΟΣΦΠ– που έρχεται ως συνέχεια των περσινών επιθέσεων στους κ. κ. Τζήλο και Τσαμούρη. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα.

Η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος, κάτι φυσικά που εκφράστηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ΔΣ της SL από το σύνολο των ομάδων που ήταν παρούσες. Ο ΟΣΦΠ προτίμησε την αποχή όντας απομονωμένος στην τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί & η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *