Είναι το μεγαλύτερο Giveaway που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί το δώρο που θα κερδίσει ο πρώτος νικητής θα είναι ένα ολόκληρο σπίτι, στον τελευταίο όροφο μάλιστα (ρετιρέ), με θέα Ακρόπολη και πλήρως επιπλωμένο. Η κίνηση είναι πρωτοβουλία των αδελφών Αντετοκούμπο μαζί με έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες Influencers, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα social media και ο τυχερός follower θα κερδίσει ένα διαμέρισμα αξίας άνω των 100.000 ευρώ, με θέα μάλιστα Ακρόπολη!

Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής, ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες να κερδίσουν το διαμέρισμα.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του διαγωνισμού- ο οποίος γίνεται σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home- για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο. Αρκούν έξι follow και ένα “like”.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Instagram, βλέπουμε μάλιστα και τα δωμάτια του σπιτιού, από το μπαλκόνι του οποίου φαίνεται και η Ακρόπολη και το οποίο έχει αξία άνω των 100.000 ευρώ. Το giveaway ξεκινά την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 στις 6 το απόγευμα.

Η κίνηση έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης “Δώσε assist”, που έθεσε σε εφαρμογή η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης The GiANT Heart, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 66 πόντους σε δύο παιχνίδια (35 στο ένα και 31 στο άλλο) και να μαζεύει 66.000 ευρώ για τη Δράση Αυτισμού “UniquAll – Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι”.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours