Ματαιώνονται οι ελληνικές ιπποδρομίες στις 15 και 22 Μαρτίου

Μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας, ματαιώνονται οι ελληνικές ιπποδρομίες στις 15 και 22 Μαρτίου. 

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοινώνει τη ματαίωση των ελληνικών ιπποδρομιών για τις 15 και 22 Μαρτίου, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020, βάσει σχετικής υπουργικής απόφασης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών, στηρίζοντας τις ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας. Καλούμε, λοιπόν, τους φιλίππους να μην έρθουν στο Markopoulo Park και να μην επιχειρήσουν να επισκεφθούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ αυτή την περίοδο. 

Σε κάθε περίπτωση, η Ιπποδρομίες Α.Ε. παρακολουθεί στενά το ζήτημα και τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων και θα ενημερώνει το κοινό για οποιαδήποτε σχετική εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αναγκαίο το ότι ματαιώνονται οι ελληνικές ιπποδρομίες των επόμενων ημερών, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις αποφάσεις των ειδικών και της κυβέρνησης. 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours