6ο Φεστιβάλ Αμπελουργίας Ανεμώτιας Λέσβου 2022 | 19-2-21 Αυγούστου

Όλες οι εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, θέατρο, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, λαογραφικές εκθέσεις, γευσιγνωσία κρασιών, υπαίθρια έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, περιηγήσεις, χορό. Την ίδια ώρα το Φεστιβάλ δικτυώνεται με την Οικογιορτή Λέσβου σε κοινές δραστηριότητες.

Το 6ο Φεστιβάλ Αμπελουργίας με τον ειδικό τίτλο “Κάλεσμα Μνήμης… ” διοργανώνεται στις 19 – 20 & 21 Αυγούστου 2022 από τον Σύλλογο Αμπελουργών Ανεμώτιας Λέσβου “ο Κάμπος”.

Το Φεστιβάλ Αμπελουργίας αποτελεί θεσμό και κατέχει εξέχουσα θέση στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Λέσβου. Αυτό το τριήμερο η Ανεμώτια θα δονείται σε ρυθμούς γιορτής, εκπέμποντας αρώματα κρασιού, πολιτισμού, επικοινωνίας και ζεστής φιλοξενίας…!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, λαογραφικές εκθέσεις, γευσιγνωσία κρασιών, υπαίθρια έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, περιηγήσεις, θέατρο, χορό, μουσική κλπ. Την ίδια ώρα το Φεστιβάλ δικτυώνεται με την Οικογιορτή Λέσβου σε κοινές δραστηριότητες.

Τα γεγονότα θα είναι η αφορμή να ανταμώσουμε και να θυμηθούμε… ώστε η μνήμη μας να συντονίζεται στις ανάγκες των καιρών μας.

Το «6ο Φεστιβάλ Αμπελοκαλλιεργητών 2022» διοργανώνει ο Σύλλογος Αμπελοκαλλιεργητών Ανεμώτιας Λέσβου «ο Κάμπος» και υποστηρίζει η Κοινότητα Ανεμώτιας, ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως Χριστού Ανεμώτιας, ο Εκπολιτιστικός Γυμναστικός Σύλλογος Ατρόμητος Ανεμώτιας, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ηφαίστειο Ανεμώτιας, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαλοχωρίου ΔΡΥΣ, η Αλληλεγγύη Λέσβου και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Λέσβου Χωρίς Πλαστικά.

Η τριήμερη πολιτιστική εκδήλωση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LEADER/CLLD Λέσβου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και Δήμου Δυτικής Λέσβου και τη μεταφορά των συμμετεχόντων υποστηρίζουν οι ναυτιλιακές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής – ΟΛΣΑ.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

https://lesvos-olsa.blogspot.com/…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο