Χυδαία επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού από βρετανικό μέσο

Φτάνουν σε σημείο μα τον συγκρίνουν με «pin up», με χυδαίες αιχμές για την ηθική του!

Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους οι Βρετανοί και την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της πανδημίας, έχουν το θράσος να έχει χλευάζουν και μάλιστα με χυδαίο τρόπο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον συγκρίνουν με τα γνωστά κορίτσια «pin up» που ποζάρουν ημίγυμνα για προώθηση προϊόντων!
Γράφει συγκεκριμένα η Standard στο χυδαίο παραλήρημα που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα, αναφερόμενη στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού:

«Ξεκουμπώνει σιγά-σιγά, διατηρώντας έντονη επαφή με τα μάτια καθώς το απαλό τρίχωμα του στο στήθος και τα σκληρά μούσκουλα έρχονται στο επίκεντρο. «Είμαι έτοιμος», λέει, αφαιρώντας με σιγουριά το πουκάμισό του. Γέρνει πίσω και περιμένει…

Όχι, δεν είναι η αρχή ενός συγκλονιστικά γραμμένου ερωτικού μυθιστορήματος τύπου Mills & Boon (Είναι εκδοτικός οίκος που ειδικεύεται σε ερωτικά διηγήματα), αλλά η καυτή Covid φωτογράφιση για το εμβόλιο, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμβόλιο Μητσοτάκης βρετανικό δημοσίευμα
Το χυδαίο δημοσίευμα του βρετανικού μέσου

Η φωτογράφιση του εμβολίου έχει γίνει τελετή. Κάνατε το εμβόλιο και δεν έχετε μοιραστεί μια φωτογραφία που το κάνετε; Μέρα με τη μέρα, βλέπουμε εικόνες από τους ηλικιωμένους, με τις φαρδιές ζακέτες τους, καθώς περιμένουν να εμβολιαστούν. Και είμαστε ευχαριστημένοι: οι ευάλωτοι, οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι, να φροντίζονται πρώτα όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηθική κοινωνία. Είναι υπέροχο.

Όμως, πραγματικά δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και το καλογυμνασμένο, μαυρισμένο κορμί του. Σε έναν πανδημικό κόσμο όπου μια ανάρτηση με εμβολιασμό στο Instagram έχει γίνει το απόλυτο status symbol, ο Μητσοτάκης είναι αυτός που πρέπει κερδίσει…»

Στην ουσία το άρθρο με αφορμή την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζεις συλλήβδην την Ελλάδα ως ανήθικη χώρα, επειδή αντί για τους γέροντες, εμβολιάζεται πρώτα ο καλογυμνασμένος Μητσοτάκης. Ένα άρθρο – ντροπή που πρέπει να λάβει ανάλογη απάντηση.

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours