Ανασχηματισμός – ΣΥΡΙΖΑ – Από «αποστάτης» ο Αποστολάκης έγινε «έντιμος»

Mετά την υπαναχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί κωλοτούμπα μαζεύοντας την προηγούμενη ανακοίνωσή του που χαρακτήρισε αποστάτη και μίλαγε για εξαγορά του κ. Αποστολάκη. «Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του» λέει τώρα η Κουμουνδούρου.

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο», αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπαναχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη που δήλωσε ότι δεν θα αποδεχτεί τελικά την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μετά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει σε αυτή την επιλογή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι Κυριάκος Μητσοτάκης «τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους»».

Πάντως μετά την υπαναχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί κωλοτούμπα μαζεύοντας την προηγούμενη ανακοίνωσή του που χαρακτήρισε αποστάτη και μίλαγε για εξαγορά του κ. Αποστολάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νεότερη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, «όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του».

«Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα», προσθέτει.

Πηγή:tanea.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours