Εφιάλτης για Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ!» (photos)

Ώρες αγωνίας ζει συχνά πασίγνωστη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια καθώς μένει στο κέντρο της Αθήνας και δυστυχώς βιώνει μερικές φορές διάφορες καταστάσεις που δεν της αρέσουν καθόλου.

«Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων μας, γιατί βλέπουμε πως η πολιτεία δεν έχει τα λεφτά να τα κάνει και δεν προλαβαίνει. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο. Έχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη κωμική σειρά.

Η ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Με έχουν σταματήσει στο δρόμο βράδυ άνθρωποι που είχαν πάρει ναρκωτικά. Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, όμως δεν με έπιασε υστερία, το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου και τους είπα “παιδιά, δεν έχω λεφτά, πάρτε αν θέλετε αυτό το 20ευρω”. Μου έχει συμβεί και στο τρένο να με αναγνωρίσουν και να έρθουν κατευθείαν σε μένα.

Την πολυκατοικία μας την έχουν ανοίξει τρεις φορές. Έχω κοιτάξει από το ματάκι της πόρτας και έχω δει στο σκοτάδι να “χαρχαλεύουν” περίεργα. Δεν θέλω όμως να βάλω φόβο στη ζωή μου» είπε η ηθοποιός στη Realnews.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται…

Πηγή:gossip-tv.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours