Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης. Ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του ενώ νοσηλεύτηκε για καιρό και σχεδόν παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίο. Ο ίδιος σε συνέντευκή του τον Ιούνιο στην Espresso, είχε δηλώσει: «Δεν έχω καμία ελπίδα… Το ξέρω πως δεν θα ξανασηκωθώ στα πόδια μου ποτε»

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου, ενώ το προφίλ του στο facebook γέμισε από ευχές για «καλό παράδεισο»

Τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Γούτης έπαιξε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου»«Το λούνα παρκ» ενώ συμμετείχε συχά στα σόου του Οικονομίδη, στο Άλσος.

Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατώ και σε πίστα.
Ήρεμος,λιγομιλητος….
Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού.
Και κει λιγομίλητος να κουρδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές….
Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά….
Και σήμερα Γιάννη Γούτη βυθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος….
Καλό ταξίδι Γιάννη μου….

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Καίτη Φίνου, , τα οποία χαμογελούν, κιθάρα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνεται η Καίτη Φίνου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours