Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: «Πνίγηκε» η Αθήνα από τον καπνό – Δείτε εικόνες από την Ακρόπολη και το κέντρο

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η ατμόσφαιρα στην Αθήνα λόγω του καπνού από την τεράστια φωτιά στη Βαρυμπόμπη ήταν αποπνικτική. Πολύ μεγάλα ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε το κέντρο της Αθήνας, τα δυτικά προάστια και ο Πειραιάς.

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες που κατέγραψαν τα φωτογραφικά πρακτορεία με την Ακρόπολη και το κέντρο της πόλης να είναι «πνιγμένα» από τον καπνό.

Στην Βαρυμπόμπη και στις γύρω περιοχές οι καταστροφές είναι μεγάλες. Δάσος καμένο, στρέμματα καμένα, σπίτια καμένα, ζώα καμένα, είναι αυτά που συνθέτουν ένα τραγικό τοπίο.

Την ίδια ώρα κλειστός είναι ο δρόμος προς το αεροδρόμιο, καθώς εκεί υπάρχει εστία φωτιάς και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα.

Περνά μόνο κόσμος που έχει να κάνει με τους ιππικούς ομίλους και οχήματα της πυροσβεστικής. Κάτοικοι διαμαρτύρονται πως θέλουν να πάνε στα σπίτια τους αλλά δεν τους επιτρέπεται να περάσουν για λόγους ασφαλείας.

Παραμένουν κλειστές η Τατοϊου από την Κύμης έως την Ερυθραίας, η Ερυθραίας από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και η Τατοϊου από την Πάρνηθως (Ιπποκράτειος Πολιτεία ταβέρνα «Λάμπρος»).

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: «Πνίγηκε» η Αθήνα από τον καπνό – Δείτε εικόνες από  την Ακρόπολη και το κέντρο - Newsbeast

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours