Ο κορονοϊός ξέφυγε από το ήδη αμφιλεγόμενο εργαστήριο της Ουχάν κάποια στιγμή πριν τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το φονικό γεγονός.

Κάτι που συνιστά τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών». Σε αυτό κατέληξε η έρευνα των Ρεπουμπλικανών για την προέλευση του κορονοϊού, η οποία δημοσιεύτηκε την 1η Αυγούστου…

Αποκάλυψη-βόμβα για τον κορονοϊό: «Η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών»

Η έρευνα μιλά ξεκάθαρα για «υπεροχή των ενδείξεων», οι οποίες «αποδεικνύουν ότι όλοι οι δρόμοι καταλήγουν» στην Ουχάν και το Ινστιτούτο Ιολογίας, εκεί όπου είχαν στραφεί ούτως ή άλλως οι έρευνες ακόμα και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, οι αξιωματούχοι του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν άρχισαν μανιωδώς να συγκαλύπτουν τη διαρροή, μεταξύ αυτών να κατεβάσουν από το ίντερνετ τη βάση δεδομένων του ιού καταμεσής της νύχτας και να ζητήσουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε επιπρόσθετη ασφάλεια», συνέχισε ο McCaul, «αλλά η συγκάλυψη έγινε πολύ αργά, ο ιός εξαπλωνόταν ήδη στη μητρόπολη της Ουχάν».

Η έρευνα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος αποκάλυψε επίσης μια άγνωστη αξίωση για 1,5 εκατ. δολάρια τον Ιούλιο του 2019 για την επισκευή του συστήματος διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων της δομής, παρά το γεγονός ότι είχε φτιαχτεί μόλις 2 χρόνια πριν.

Η μελέτη παραθέτει ακόμα και δορυφορικές εικόνες που δείχνουν τα νοσοκομεία γύρω από το εργαστήριο σε ασυνήθιστη δραστηριότητα εκείνο τον Σεπτέμβριο.

Η μελέτη κατηγορεί επίσης τον Peter Daszak της νεοϋορκέζικης EcoHealth Alliance, αλλά και την προβεβλημένη επιστήμονα του εργαστηρίου της Ουχάν, Shi Zhengli, για ψευδείς δηλώσεις αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού.

Αποκάλυψη-βόμβα για τον κορονοϊό: «Η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών»  - Newsbeast

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών, έχοντας προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 4 εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έχουν ευθύνες γι’ αυτό», δήλωσε ο McCaul.

Η 84 σελίδων έκθεση παραθέτει μια σειρά από ενδείξεις για ύποπτη δραστηριότητα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε τον Μάιο στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να επιταχύνουν τις έρευνές τους για την προέλευση του κορονοϊού, έχοντας αποτέλεσμα σε 90 μέρες. Περιμένουμε τη νέα έκθεση στις 24 Αυγούστου…

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours