Φθιώτιδα: Πέθανε από κορονοϊό αγόρι 14 ετών! Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του παιδιού

Με τον πιο τραγικό τρόπο, για ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται πως ο κορονοϊός δεν κάνει ηλιακές διακρίσεις. Ένα 14χρονο παιδί όχι μόνο νόσησε αλλά μέσα σε λίγες μέρες έχασε τη ζωή του. Με τους γονείς του, που επίσης νοσούν να το μεταφέρουν αρχικά στο νοσοκομείο της Λαμίας και από εκεί ο άτυχος έφηβος να διακομίζεται στην Αθήνα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 14χρονος υπέκυψε. Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία και ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε. Σε μια είδηση τραγική που προκαλεί θλίψη στην Φθιώτιδα και όχι μόνο.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) γύρω στις 11.00 στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό. Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη νόσο και το ίδιο απόγευμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα. Ένα νομό που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό το 4ο ουσιαστικά κύμα με τη μετάλλαξη «Δέλτα» η οποία σάρωσε την περιοχή και δυστυχώς ανάμεσα στα δεκάδες θύματα είχαμε και δύο 14χρονα παιδιά.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours