Τι αναφέρει το νέο ανακοινωθέν για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο μουσικός και παρουσιαστής, που νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση μετά τον θάνατο του αδελφού του 

Η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου εμφανίζει βελτίωση, γεγονός που κάνει τους θεράποντες γιατρούς του να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να βγει από τη Μονάδα Εμφραγμάτων και να μεταφερθεί σε θάλαμο.

Το νεότερο ιατρικό δελτίο που εξέδωσε την Παρασκευή το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο, αναφέρει ότι «ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, υπό φαρμακευτική αγωγή, στην οποία αντιδρά θετικά.

Δείτε τι αναφέρει το Ιατρικό Ανακοινωθέν:

“Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή, στην οποία αντιδρά θετικά.

Σήμερα υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας και ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξετασθεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από την Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ωρου”.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours