Στη Σύρο βρέθηκε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Valentino [εικόνες]

Στην Σύρο έφτασαν με το υπερπολυτελές τους σκάφος, οι διάσημοι Ιταλοί σχεδιαστές, Valentino και Giancarlo Giammetti!

Φέτος αρκετοί διάσημοι έχουν επιλέξει τις Κυκλάδες για τις διακοπές τους!

Πιστός στην παράδοση που τον θέλει κάθε χρόνο να περνάει τουλάχιστον ένα μέρος των διακοπών του στις Κυκλάδες, ο μέτρ της παγκόσμιας μόδας, Valentino βρέθηκε πριν από λίγο στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Σύρο.

Οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές, Valentino και ο συνεργάτης του Giancarlo Giammetti, βρέθηκαν στο κόσμημα της Σύρου, ΟΝΟ CONCEPT του Γιάννη Λιέα και της Λίνας Φουρνιστάκη, όπου απόλαυσαν το γεύμα τους μαζί με την παρέα τους.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας είναι λάτρης της Ελλάδας και σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται την επισκέπτεται μαζί με την παρέα του, με το θρυλικό yacht του σχεδιαστή, T.M Blue One  το οποίο ήταν αραγμένο στα ανοιχτά της Παραλίας των Αγκαθωπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας είχαν μαζί τους μέλη της Βασιλικής οικογένειας  της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου καθώς και δεκάδες μοντέλα.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ο πασίγνωστος σχεδιαστής ήταν πολύ ευγενικός με τους επισκέπτες και το προσωπικό και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε. Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών, ο Valentino έμεινε για λίγες ώρες στο νησί και στη συνέχεια συνέχισε με το σκάφος του για άλλους προορισμούς.

         

Πηγή:cyclades24.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours