Σοκαριστική καταγγελία μητέρας στο Καματερό: Ληστές την βίασαν μέσα στο σπίτι της

Τον εφιάλτη στα χέρια ληστών καταγγέλλει πως βίωσε μία 31χρονη μητέρα στο Καματερό. Η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο ληστές, που εισέβαλαν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, έπεσε θύμα των ίδιων ανθρώπων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αναγνωρίζοντας τον έναν από αυτούς, που είναι ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα.

Την πρώτη φορά, στις 16 Σεπτεμβρίου, ο ελαιοχρωματιστής και ακόμη τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι, όπου μένει η 31χρονη στο Καματερό. Μπροστά στα ανήλικα παιδιά της της ζήτησαν να τους δώσει ό,τι πολύτιμο είχε. Έντρομη εκείνη τους έδωσε 700 ευρώ που είχε μέσα στο σπίτι και οι ληστές έφυγαν με τη λεία τους.

Ωστόσο, εννέα ημέρες αργότερα, και λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ο ελαιοχρωματιστής εισέβαλε ξανά στο σπίτι της 31χρονης μαζί με έναν ακόμα από τους ληστές. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ και στη συνέχεια την βίασαν. Πριν φύγουν από το σπίτι, αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: ΑΝΤ1

About Post Author

+ There are no comments

Add yours