Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Την ύπαρξη συνεργού «δείχνουν» οι απειλές στην «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Η ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται πως έχει στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού του 33χρονου συζυγοκτόνου, και αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, σύμφωνα με την Real News.  Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε με τη ζωή της: «Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει».

Σε συνεννόηση με τις Αρχές

Σημειώνεται ωστόσο ότι η  Ελένη Μυλωνοπούλου ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Όταν κυκλοφόρησε στα μέσα πως η κα Μυλωνοπούλου είχε δώσει κατάθεση, την είχε πάρει τηλέφωνο ένα άτομο που γνωρίζει την ίδια αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το οποίο προσπαθούσε να της αποσπάσει πληροφορίες για τα όσα είπε στην αστυνομία. Μάλιστα της είχε τηλεφωνήσει και ο συζυγοκτόνος για να μάθει τα όσα κατάθεσε, αλλά η ίδια του είπε όλα όσα είναι συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς.

Μετά από αυτό, όμως, η κα Μυλωνοπούλου δέχθηκε συνολικά τρία απειλητικά τηλεφωνήματα, με τον άγνωστο που την καλούσε να την απειλεί αλλά να μην ξεκαθαρίζει για ποιο πράγμα.

Μετά τη δολοφονία, ο Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κα Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον τεθλιμμένο σύζυγο. Η ίδια ωστόσο, αντιλήφθηκε υπήρχε κάτι ύποπτο στη στάση του.  Η ίδια, ωστόσο  γνώριζε πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στην σχέση του ζευγαριού.

Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και όση ώρα της μιλούσε συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

Πηγή:briefingnews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours