Πέθανε ο Φώτης Κρικζώνης, ο ιδιοκτήτης του “17” και παλαιότερος Έλληνας μπάρμαν

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Φώτης Κρικζώνης, ο πιο παλιός Έλληνας μπάρμαν. Ήταν ιδιοκτήτης και “ψυχή” του ιστορικού εστιατορίου “17” στο κέντρο της Αθήνας.

Έφυγε από τη ζωή μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της αθηναϊκής διασκέδασης, ο ιδιοκτήτης και “ψυχή” του “17”, Φώτης Κρικζώνης.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω της επίσημης σελίδας του “17” στο Facebook, όπου με μία ανάρτηση το ιστορικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας αποχαιρέτησε τον πιο παλιό Έλληνα μπάρμαν και ψυχή του “17”.

Η ανάρτηση του “17”:

Το ’17’ πενθεί καθώς έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο αγαπημένος μας Φώτης!

Ο Φώτης, ο πιο παλιός Έλληνας μπάρμαν, ήταν και θα είναι κάτι παραπάνω από ιδιοκτήτης του 17. Θα είναι για πάντα η ψυχή του!

Υπήρξε για όλους μας αληθινός πατέρας και μέντορας. Όσοι τον γνώρισαν ήταν πραγματικά τυχεροί. Ήταν ο πιο γενναιόδωρος φίλος που θα μπορούσε κανείς να έχει. Σε βοηθούσε και σε υποστήριζε στα δύσκολα και γιόρταζε μαζί σου τις χαρές σου κερνώντας ένα ουίσκι στο δικό του σπίτι, στο μπαρ του.

Έζησε μια γεμάτη ζωή με πολλή αγάπη και δουλειά, όπως ακριβώς την ονειρεύτηκε, παρόλο τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσει.

Ο Φώτης όμως πάντα τα κατάφερνε με το πείσμα και την δύναμη της ψυχής του…

Μπαμπά, παππού και φίλε Φώτη θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

Θα μας λείψεις!

Το τελευταίο ποτό:

Θα τον αποχαιρετίσουμε αυτή την Τετάρτη 8/12 στον Ιερό Ναό Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα στις 12:00.

*Το ’17’ θα παραμείνει κλειστό στις 6, 7 & 8 Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ”.