Πέθανε ο επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης

Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Βασίλης Τοκάκης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοικτά για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ μάλιστα τις σκέψεις και προσπάθειες που κατέβαλε για να επιβιώσει της μάχης είχε καταγράψει στο βιβλίο του «Άνοιξη μυαλού». Τα έσοδα πλήσεων του βιβλίου διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Όσα είπε ο αδελφός του, Θάνος Τοκάκης για την περιπέτεια του επικοινωνιολόγου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αδερφός του Βασίλη Τοκάκη, ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς και για το βιβλίο που έγραφε ο αδελφός του μοιραζόμενος τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ, όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Παπαδοπούλου είχε πει:

“Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος” είπε και αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε ο αδελφός του με τίτλο «Άνοιξη μυαλού».

“Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρήσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις στο facebook, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο” υπογράμμισε, τονίζοντας πως “είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο”.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours