Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου της Δήμητρας Αγγελοπούλου. Η ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο.

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της ηθοποιού Δήμητρας Αγγελοπούλου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό… Τόσο νέα… Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου…”, έγραψε ο Δημήτρης Καρατζιάς.

 

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε υποδυθεί διάφορους ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό την πρωτογνώρισε μέσα από το σίριαλ του ALPHA «Σε Είδα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Έπειτα, συμμετείχε στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής» ,«Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία», αλλά και σε αρκετά θεατρικά έργα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours