Ο Mr. «Go Greek Yogurt» απογειώνει το κρητικό γιαούρτι στην Αμερική (vid)

Ο Τζόναθαν Μαργαριτάκης, από την Μάρθα Ηρακλείου, είναι ο Mr. “Go Greek Yogurt”, έχοντας δημιουργήσει το δικό του success story στο Λος Άντζελες.

Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», μίλησε για την επιτυχία του, τον Αμερικάνο πελάτη αλλά και την δύναμη που έχουν τα κρητικά προϊόντα.

Ο Τζόναθαν Μαργαριτάκης έφυγε πριν από λίγα χρόνια για την Αμερική και πλέον λανσάρει στο Λος Άντζελες το κρητικό γιαούρτι.

Ο Mr. “Go Greek Yogurt” έχει δημιουργήσει δυνατό καταναλωτικό κοινό, καθώς πλέον το γιαούρτι στην αμερικανική πόλη έχει το… όνομα του.

Ο ίδιος διατηρεί 3 καταστήματα στην πόλη, μαζί με δυο Καναδούς συνεργάτες, με επίκεντρο το κρητικό γιαούρτι και πλέον η προσπάθεια του μετρά 7 χρόνια ζωής.

«Είχα πάντοτε καψούρα με την ελληνική κουζίνα, είναι η ωραία κοιμωμένη της Μεσογειακής κουζίνας».

Συνδύασε την ελληνικότητα, το παγωτό και το φρέσκο προϊόν. Οι καταναλωτές στην είσοδο αντικρύζουν το γιαούρτι σε παραδοσιακό πήλινο σκεύος και με συνοδευτικά της επιλογής τους φτιάχνουν τον αγαπημένο τους συνδυασμό.

«Η δυνατότερη γεύση παγωτού –γιαουρτιού μας είναι αυτή με το μέλι, που έρχεται αποκλειστικά από το νομό Ηρακλείου. Ο Αμερικάνος πελάτης, άμα του αρέσει το προϊόν, θα σε παντρευτεί. Θα φέρει συγγενείς, φίλους και μέχρι τώρα η αποδοχή είναι πολύ καλή».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει πως σε όλα τα καταστήματα του, έχει την φωτογραφία της γιαγιάς του, που πλέον έχει φύγει από την ζωή, από το χωρίο καταγωγής του, την Μάρθα, θέλοντας έτσι να αναδείξει την παράδοση που «γεύεται» κανείς μέσα από τα προϊόντα του.

Πηγή: neakriti.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours