Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Κάθονται όλοι αυτοί οι μαλ@@ες και λένε ότι έχω λεφτά – H Πέγκυ Ζήνα μου πλήρωσε τη ΔΕΗ»

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, μίλησε στο DownTown αναφορικά με τα όσα αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες για την οικονομικη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αποκαλύπτοντας πως η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας, τη βοήθησαν με το χρέος της, ύψους 6.000 ευρώ, στη ΔΕΗ, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Αναφέρθηκε, δε, και σε όσους λένε πως έχει λεφτά, χαρακτηρίζοντάς τους «μαλ… ες»!

«Για εμένα, ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη, πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια και δεν είμαι. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί. Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά και κανείς δεν με πιστεύει, επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μαλ…ες και λένε ότι έχω λεφτά. Μπιμπελό είμαι επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη;» ανέφερε και συνέχισε: «Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, που έχει χρέη και υποχρεώσεις. Βγήκαν όλοι αυτοί οι ”κανίβαλοι” που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2 εκατ. ευρώ. Όλα πήγαν στην εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε χρέη. Δεν έχουμε λεφτά. Μας έκοψαν το ρεύμα πριν από έναν μήνα γιατί χρωστάμε 6.000 ευρώ. Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα; Είμαι άνεργη από το 2012, έχω σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο και το υπουργείο Πολιτισμού σιγή.

Είμαι στα 62 μου, έχω δώσει τα χρήματά μου στο ΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω σύνταξη. Τι να μην δείξω ότι πεινάω και ότι είμαι φτωχός; Ο πατέρας μου έχει οικονομικές δυσκολίες και νομίζουν ότι είναι πάμπλουτος και μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της κόρης του. Πάντα με βοηθούσε και ήταν γενναιόδωρος. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ξέρεις τι φθόνο έχω φάει για τον πατέρα μου;».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours