Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σε λίγη ώρα, η Ευρυδίκη και ο Μπόμπ Κατσιώνης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, παρουσία Θεού και ανθρώπων, στον I.Ν. Κοίμηση Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Κάντζα.

Κουμπάροι στον…  rock n’ roll γάμο του ζευγαριού θα είναι οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στην εκκλησία, αφού έχει επιλέξει στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της να φορέσει ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει prive γαμήλιο party, στο οποίο θα δώσουν το «παρών» μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Εκεί, θα δειπνήσουν όλοι μαζί και θα διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι.

Το TLIFE βρίσκεται στο αρχαίο εκκλησάκι όπου θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού για να σου μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί, μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Η Ευρυδίκη, όμορφη και λαμπερή, έφτασε με μία μικρή καθυστέρηση και το μυστήριο ξεκίνησε αμέσως…

Ο Μπομπ με τους κουμπάρους του, εν αναμονή της άφιξης της νύφης…

Οι βέρες και τα στέφανα του ζευγαριού…

Ο Μπομπ με τα παρανυφάκια…

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία και περιμένει την νύφη έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του…

Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταφτάνει…

Λιτός και παραδοσιακός ο στολισμός της εκκλησίας.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours