Δικηγόρος 24χρονης: Συνελήφθη για μαστροπεία ο άνθρωπος που την προσκάλεσε στο πάρτι

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης Γεωργίας, που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, ο άνθρωπος που την προσκάλεσε στο πάρτι συνελήφθη για μαστροπεία.

Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας. Πρόκειται για τον μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας, την Παρασκευή κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι και τόνισε πως συνελήφθη για μαστροπεία. Σημειώνεται πως παράλληλα με την υπόθεση βιασμού, η εισαγγελία Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, καθώς καταθέσεις μαρτύρων κάνουν λόγο για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι του ξενοδοχείου.

Σημείωσε πως κατασχέθηκαν επίσης το τηλέφωνο και το λάπτοπ του κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Ο δικηγόρος μίλησε στον ΣΚΑΪ, για το θάρρος της Γεωργίας που όπως είπε κατέθεσε για τέταρτη φορά για τα «όσα κτηνώδη» έζησε στη σουίτα:

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».

Leave a Reply

Your email address will not be published.