Απούσα η Μαργαρίτα Θεοδωράκη από την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη- Δεν ήταν στη Μητρόπολη

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη αποκάλυψαν την απουσία της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Δεν βρισκόταν στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου νωρίτερα σήμερα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, η κόρη του Μαργαρίτα.

Απούσα η Μαργαρίτα Θεοδωράκη από την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη- Δεν ήταν στη Μητρόπολη

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από τις θέσεις της οικογένειας, αρχικά δεν εντοπίστηκε η κόρη του Μίκη, Μαργαρίτα και αργότερα έγινε γνωστό ότι όντως δεν παραβρέθηκε στην τελετή.

οικογενεια κηδεια Μικη Θεοδωρακη

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απουσίας της και στις φωτογραφίες που δείχνουν την οικογένεια Θεοδωράκη και παρά τις μάσκες που φορούν, εντοπίζει κανείς τον γιό του και τα εγγόνια του, αλλά όχι τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη να βρίσκεται καθ΄οδόν για την Κρήτη, όπου αύριο θα γίνει η επίσημη τελετή και η ταφή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Φυσικά, στην τελετή θα παραβρεθεί και η υπόλοιπη οικογένεια και δεν είναι σαφές γιατί έπρεπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη να φύγει ήδη από σήμερα για τον Γαλατά Χανίων, αφού ούτως η άλλως, η τελετή στα Χανιά θα εξελιχθεί με ευθύνη των διαχειριστών της τελευταίας του επιθυμίας και δεν θα έχει συμμετοχή η κόρη του Μαργαρίτα.

οικογενεια κηδεια Μικη Θεοδωρακη

Υπενθυμίζεται ότι όλο το τελευταίο διάστημα η κόρη του Μίκη Μαργαρίτα, έδωσε αγώνα- που τελικά τον έχασε- να ταφεί ο τελευταίος μεγάλος Ελληνας, στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας και όχι στον Γαλατά Χανίων όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ακολούθησε ένα δυσάρεστο σίριαλ με το γραφείο τελετών και τελικά με απόφαση δικαστηρίου αποφασίστηκε να τηρηθούν κατά γράμμα οι εντολές του Μίκη, για την κηδεία και την ταφή του.

οικογενεια κηδεια Μικη Θεοδωρακη
Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours