Έξαλλος ο Μάλαμας: Διέκοψε την συναυλία του – Δείτε γιατί (pics)

Να διακόψει την συναυλία του αναγκάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 1ης Αυγούστου όταν κάτι που συνέβη τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Άφωνους άφησε τους χιλιάδες θαυμαστές τους ο Σωκράτης Μάλαμας όταν κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην Ραφήνα χθες το βράδυ (Πέμπτη 1/8) διέκοψε το τραγούδι εξαιτίας ενός γεγονότος που τον εκνεύρισε ενώ ερμήνευε τις επιτυχίες του.

Μάλιστα έστειλε και ένα αυστηρό μήνυμα σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους ζητώντας τους να σταματήσουν αυτό που συνέβαινε.

Δείτε στην gallery τι συνέβη και διέκοψε για λίγο την συναυλία:

298399.jpg

Να διακόψει την συναυλία του αναγκάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 1ης Αυγούστου όταν κάτι που συνέβη τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Άφωνους άφησε τους χιλιάδες θαυμαστές τους ο Σωκράτης Μάλαμας όταν κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην Ραφήνα χθες το βράδυ (Πέμπτη 1/8) διέκοψε το τραγούδι εξαιτίας ενός γεγονότος που τον εκνεύρισε ενώ ερμήνευε τις επιτυχίες του.

Μάλιστα έστειλε και ένα αυστηρό μήνυμα σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους ζητώντας τους να σταματήσουν αυτό που συνέβαινε.

Ενώ η ορχήστρα έπαιζε, ο Σωκράτης Μάλαμας ακούστηκε να λέει στο μικρόφωνο: «Σβήστε το καπνογόνο. Σβήστε το αμέσως». Αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή. Και τότε, αποφάσισε να πάρει πιο… δραστικές αποφάσεις. Με μια κίνηση του χεριού του κι ένα «stop», έδωσε εντολή στην ορχήστρα να σταματήσει.

Πηγή: intimenews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours