ΔΙΕΘΝΗ

Στο νοσοκομείο ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος

Spread the love

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει νοσηλευόμενος τις επόμενες μέρες

Εκτάκτως στο νοσοκομείο «King Edward VII» του Λονδίνου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ «η Αυτού Υψηλότης, δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο νοσοκομείο “King Edward VII” το βράδυ της Τρίτης. Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να νοσηλευτεί προληπτικά καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία». «Ο Δούκας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης», καταλήγει η ανακοίνωση του παλατιού.

Σύμφωνα με τη Sun αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας εισάγεται στο νοσοκομείο. Κατά το παρελθόν νοσηλεύτηκε με λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, με μπλοκαρισμένη στεφανιαία αρτηρία ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Μάλιστα και πριν από δύο χρόνια είχε μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο από το Σάντριγχαμ για «παρατήρηση και θεραπεία».

Πηγή:protothema.gr

Comment here

shares