Ο μικρός ήρωας της Ελλάδας μπορεί να απολαμβάνει καθημερινά τις μικρές χαρές της ζωής. Ο ίδιος έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του. Αρωγοί στην προσπάθειά του ήταν φυσικά, οι γονείς του.

Πλέον, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του και μπορεί να απολαύσει τη ζωή. Το χιόνι που έντυσε στα λευκά όλη την Ελλάδα συγκίνησε και τον ίδιο, ο οποίος βγήκε έξω από το σπίτι του για να το χαρεί από κοντά…

Τις απλές χαρές της ζωής απολαμβάνει ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο μικρούλης ήρωας που κατάφερε να συγκινήσει και να ενώσει όλους τους Έλληνες με την περιπέτεια της υγείας του. Με την βοήθεια των γονιών του και τις προσευχές όλων μας μετέβη στην Βοστώνη και υπεβλήθη σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει. Και σήμερα χαίρεται πλέον τη ζωή και το χιόνι.

Μάλιστα, οι γονείς του θέλοντας να δείξουν όλα όσα έχει καταφέρει το μονάκριβο παιδί τους (σ.σ. ο Παναγιώτης-Ραφαήλ) ανάρτησαν φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν: «Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός, ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!!»

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ απολαμβάνει το χιόνι.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours